Nanda Niemeijer

Nanda Niemeijer

Even voorstellen… Mijn naam is Nanda Niemeijer. Ik schrijf, geef les en ontwikkel onderwijs. Waarom ik mijn bedrijf Iris tekst en onderwijs heb genoemd, vertel ik je graag. Maar eerst vertel ik wat meer over mezelf.

Nieuwsgierig en leergierig

Ik ben nieuwsgierig en krijg energie van iets nieuws leren en van anderen helpen om te groeien.

In een ver verleden ben ik afgestudeerd als cultureel antropoloog (ook toen al was ik nieuwsgierig naar wat mensen beweegt). En daarna ben ik post-doc cum laude van de lerarenopleiding afgekomen.

Sindsdien trakteer ik mezelf regelmatig op een interessante opleiding of relevante nascholing. Gewoon omdat ik leren leuk vind én omdat ik anderen (en mezelf natuurlijk ook) beter wil begrijpen.

Ik ben bevoegd docent en geregistreerd bij het CRKBO (zoek op N.A.N. Niemeijer).

Deskundig en veelzijdig

Mijn ‘gereedschapskist’ is inmiddels aangevuld met inzichten en technieken uit de sensorische informatieverwerking, opstellingenwerk, rouw- en verliesverwerking, miMakkusmethode en mindfullness, NIMA PR A, IPMA-D projectmanagement, opleiding toetsdeskundige en nog veel meer.

‘Het onderwijs’ ken ik vanuit verschillende invalshoeken: als auteur, docent, onderwijsontwerper, didacticus, projectmanager, toetsdeskundige,  trainer, deelnemer en als moeder van een schoolgaand kind.

Kijken vanuit verschillende vakgebieden

Wat ik voor jou kan betekenen is dat ik verbanden kan leggen tussen verschillende vakgebieden. Ik kijk vanuit verschillende perspectieven en stem af op wat jij of jouw doelgroep nodig heeft en op dit moment kan ontvangen. Complexe of abstracte informatie zet ik om in heldere teksten, aantrekkelijk lesmateriaal of een training. Helder én genuanceerd.

Tekstschrijver, trainer, onderwijsontwerper.

Bel of mail en vraag naar de mogelijkheden.